Delhi

Galleri: Delhi


Tilbage til galleri oversigten: Klik her.De to danske piger Kristina og Mai, nepaleseren Prabin og Tina hyrer en bil og tager til Agra for at se Taj Mahal.
Mogens i Delhi på Hotel Metropolis tagterrasse. Var det ikke for Mogens, var tuktuk projektet bare en skør ide.
Efter en uge med dårlig mave opsøger Tina en doktor i Dehli, hvor hun gennemgår et større tjek. Hun havde heldigvis hverken amøber eller parasitter.
Vi tager i teateret og ser et indisk dansedrama om Krishna og Meera. En helt fantastisk og farverig oplevelse.
På vejen mod Agra stopper vi ved Jai Gurudev templet i Mathura. Med undtagelse at de røde bogstaver over templets indgang og døre af mørkt træ, så var alt lavet af hvidt marmor.
Denne meget karismatiske dame arbejdede med at holde templet rent. Templet havde en meget atypisk politik - de modtager ikke penge fra folk, der indtager fisk, æg og vin.
To kulørtklædte kvinder på vej i templet.
I templets kælder ligger meditationsrummet. Det hvide lokale er oplyst at kulørte lyskæder og lamper indbygget i marmorgulvet.
Vi ankommer til Taj Mahal før det helt store turist-ryk-ind!
Alle (inderne inklusivt) skal foreviges foran det opulente bygningsværk. For et mindre beløb hjælper de faste fotografer med at gøre dit portræt helt unikt.. og usmageligt.
Taj Mahal. Bygningsværket der tog 20.000 mennesker 22 år at bygge. Mange skulle eftersignende efterfølgende havde fået amputeret deres hænder eller tommelfingre, for at sikre at Taj mahals skønhed ikke kunne efterlignes.
Blomsterdekorationer af tusinde halvædelstene er indbygget i det hvide marmor. Stenene er halv-transparente og helt fantastiske når man kører en lygte hen over marmoret - og det gør de ihærdige guider gerne for at imponere turisterne!
Uden for Taj Mahal sidder muslimer i skyggen og nyder et af verdens 7. vidundere.
Der er kø ved den kolde hane i nærheden af Taj Mahal. Seværdighedsbesøg i 43 graders varme, er en bedrift i sig selv.
På vejen tilbage mod Delhi passerer vi en indisk Baba i en cirkel af ko-lort.
Den indiske Baba i færd med at påføre sig den rituelle kropsmaling
Kristina, Mai og Tina tager på shopping i Delhi. Tina skal have lavet pasfoto til hendes iranske visumansøgning så de opsøger en sikh-fotoforretning. Hun skal være tildækket og bære slør på billedet. Kristina og Mai benytter lejligheden til at prutte om prisen på film til deres kamera.
Tina forelsker sig hovedkulds i indehaveren af fotoforretningens søn. Han var desværre kun 13 år gammel og sikh, så det udviklede sig ikke til mere…