Kajak kursus

Galleri: Kajak kursus


Tilbage til galleri oversigten: Klik her.Teamet tager på et 4 dages Kajak kursus ved Bhote Kosi floden.
Vi overnatter på græsplænen i iglotelte med udsigt til bjergene.
Tina i egen båd. En anelse våd og træt efter 4 timer på floden.
Lasse og Tina kæmper sig ned af floden. Hemmeligheden bag kajaksejlads er at holde tungen lige i munden og give den gas med pagajen.
Vi holder frokostpause ved flodbredden. Den karismatiske instruktør Angel deler vores chokoladekiks og appelsiner med de lokale unger.
Efter en hel dag på floden er man godt træt. Lasse tager sig en lille lur inden aftensmaden.
Hver morgen på kurset starter med at vi spænder kajakkerne på taget af bussen og kører op langs Bhote Kosi floden. Vi kommer længere og længere op af floden, men udfordringerne bliver tilsvarende større dag for dag.
Angel beder os om at stige ud af kajakkerne og læse floden inden vi skal passere en vanskelig strækning. Vi skal hver i sær finde vores individuelle rute.
Lasse koncentrerer sig om sin individuelle rute, imens svenskeren Steffan koncentrerer sig om at finde sine cigaretter i den vandtætte beholder.
Ram, Angel og Britten Gareth. Dette er formodentlig et af de sidste billeder, der er taget af Ram. Han druknede den efterfølgende eftermiddag. Tragisk!
Laxman og jeg gik en af aftnerne en tur i bjergene, da vi pludselig blev fanget i en voldsom regnbyge. Foruden at det stod ned i tykke stænger, så haglede det med hagl på størrelse med sukkerknalder. Vi søgte tilflugt hos en nepalesisk familie, der ret hurtigt blev forelskede i Laxmans walkman og mit digitalkamera.
Familiens kvinder er i færd med at tilberede Dal Bhat. Vi bliver budt på nepalesisk vin, der smager lidt som risvand med en skarp i.
Selvom undervisningen på kajakskolen er relativ intens, er der altid tid til en lille vandkamp på floden. For det meste drengene mod pigen!
Sofus og Michael vender tilbage til Kajakskolen og teamet er samlet igen. Michael har fået 12 sting i foden. Pus!
Sofus modtager intens undervisning fra Angel. Han skal nå at indhente 2 dages undervisning på en eftermiddag. Men Sofus fanger hurtigt teknikkerne og sejler på sidste dagen stilfuldt ned af floden. Way to go, Tofu!