Kathmandu

Galleri: Kathmandu


Tilbage til galleri oversigten: Klik her.Tuktuk-teamet, en enkelt gæst fra Highlander Hotel og to medarbejdere fra Jysk rejsebureaus Servicecenter lejer mountainbikes og sætter sig for at cykle til toppen af Nagarjun bjerget i udkanten af Kathmandu. En tur på samlet små 40 km.
Efter små 3 måneder i en tuktuk er konditionen ikke hvad den har været. Vi må ”dope” os med chokolade for at klare turen op af de stejle grusstier.
Vi klarede den til toppen! Michael og Kristoffer føler sig rimelig seje, men det er heller ikke hver dag, man tilbagelægger 16 km. opadgående grussti.
Michael dvæler ved udsigten fra toppen. Kunne Merrells slogan være mere sigende?
Tuktukmanageren og co-driveren med Kathmandu i baggrunden
Vi havde alle set frem til turen ned af bjerget, men de mange store sten på stierne gjorde at man ikke kunne sætte cyklen i frigear. Efter 2 timer med hænderne knugede om håndbremsen, har man rimelig ondt i fingrene dagen efter.
Michael købte en motorcykel, da han sidste år arbejde på Jysk Service Center i Kathmandu. Tina får en tur bagpå ned gennem de små gyder. Det var fedt!
Michael kender Kathmandu som sin egen baglomme. Han inviterer Tina og Kristoffer med på en funky bar, hvor man kan ligge ned og nyde sine drikkevarer. Mesterligt!
Der handles i Kathmandu. Alle lokalerne i stueetagerne anvendes som butikker. Det sætter kulør på gadebilledet.
Kathmandu er rig på stofbutikker. Her en silkeforretning, hvor tekstilerne er ordnet efter farve.
Hellige mænd foran templerne på Durbar Square. De lader sig meget gerne fotografere, hvis man efterfølgende stikker dem en 10 rb. seddel (svarende til en lille dansk krone).
I Nepal fortages de fleste gøremål udendørs. Her en kvinde i færd med at væve. Trådene er fastgjort til et træ.
Vi besøger Swayambhunath templet, også kaldet Abe-templet, da der omtrent er ligeså mange aber ved templet som turister og munke til sammen.
Tina sender positive tanker til tuktuk'en imens hun ruller med bedehjulene ved Swayambhunath templet.
Highlander Hotel ligger i bydelen Thamel og er praktisktaget omringet af barer og natklubber. Lone, Michael, Anders og Sofus fyrer den af på dansegulvet på Fireclub!
Michael dansede så meget på Fireclub at han faldt i søvn!
Anders Søndergård er tidligere medarbejder for Jysk rejsebureau, men laver i øjeblikket et samarbejdsprojekt med Vicky i Kathmandu. De er efterhånden så lokale, at de mener de er bedre til at køre cykeltaxi end nepaleserne. Ingen kom noget til denne aften!
Vi holder fest på taget af Highlander Hotel. Holder alle de gæster som ikke deltog i festlighederne vågne med guitarspil og skråleri til den lyse morgen.
Tina forelsker sig i et skilt med et smukt budskab.